Forretter:
Edamame, Mini forårsruller & Kylling karrage
Sticks:
4 kyllingbryst & 4 kyllingkødsboller
Nigiri:
4 Laks & 4 Flamberet Laks
Kaburimaki:
8 Sunrise, 8 Red Fusion & 8 Viking
Hosomaki:
8 Laks & 8 Avocado
Forretter:
Dybstegte dumpling med chilimayo & teriyaki sauce
Uramaki:
Spicy rejer
Kaburimaki:
Sommer Jordbærrulle & Pink Lady, Viking
Forretter:
8 stk Mini Forårsruller & Tangsalat
Sticks:
4 stk Kylling Kyllingkødsboller& 4 stk Rib-eye
Nigiri:
3 Laks, 3 Tun, 3 Rejer, 3 Flamberet Laks
Hosomaki:
Laks
Uramaki:
Alaska, Spicy Tun, Supreme Rejer
Kaburimaki:
Sunrise, Hell’s Kitchen, Red Fusion
4 Ebi fry 4 Mini forårsruller 4 Dumpling 4 Kylling karaage Chilimayo og Sweet chili sauce
Rå fisk, delt i 6 stk.
Servers med Goma dressing
Inside-out makirulle, delt i 8 stk.
Toppet inside-out makirulle, delt i 8 stk.
Stor makirulle omgivet af tang. V - Vegetarisk
Lille makirulle omgivet af tang, delt i 8 stk. V - Vegetarisk
Makirulle omgivet af rispapir, delt i 6 stk.
Bolle af ris toppet med rå fisk eller grøntsager
Fiskeæg omgivet af grøntsager.